Winnerbäck!

I söndags var vi på Winnerbäckkonsert i slottsruinen på Öland. Chérie hann lyssna lite på honom innan hon somnade och sov till konserten var över.

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej Milka!



Sara här, från media på gymnasiet för hundra år sen du vet. Jag hittade hit på något vis någon gång och har ibland kikat in för att titta på dina fina bilder. Jag har inte skrivit något för jag tycker det är svårt att skriva en första kommentar när man måste presentera sig och förklara hur man ramlat hit. ;) Men nu måste jag ju! Jag har också varit på Winnerbäck i sommar, på Läckö slott, och då tänkte jag på den där konserten i Hultsfred någon gång i början av 2000-talet. Du var där, jag var där, vi stod med varsin kamera och fick träffa Lasse vid scenkanten efteråt - minns du? Jag fick en låtlista som hade suttit på scengolvet, och den fick jag signerad av alla i bandet. Det var då Idde och Anna Stadling var med. Det roliga var att jag fick en sån låtlista den här gången också. Det gjorde att jag tänkte extra mycket på den där konserten för ett decennium sen. Och på dig! Vissa saker förändras inte.



Nu har jag sagt det där, en halv roman! Men en sak till, du har en fin familj och du tar fina bilder. Men det vet du nog redan, båda sakerna. :) Kram!

2012-07-24 @ 12:31:12
Postat av: Camilla

Men hej Sara! Vad roligt att du kikar in här. :) Vet du jag tänkte på att du fick träffa Lasse den där gången nu senast på konserten. Eller det kommer jag att tänka på rätt ofta faktiskt. Det har jag varit så avundsjuk på många gånger. :) Tänk om jag också hade stannat kvar där, men vem hade anat att han skulle komma ut? Jisses! Men frågan är hur du fick låtlistan denna gången också?



Kul du gillar mina bilder, det där kan man aldrig höra för många gånger. Men du har väl familj du också? Tror jag såg någon bild i tidningen eller någon länk på facebook. Missminner jag mig inte helt fel så har du en liten tjej också?



Kul att du äntligen skrev i bloggen nu då, och kul att det var just Lasse som fick dig till det.

Ha det gott, Kram!

2012-07-24 @ 22:55:29
URL: http://meandyoupictures.blogg.se/
Postat av: Sara

Men vad roligt att du tänkte på den där konserten, du också! Jag hade för mig att vi båda stod kvar efteråt och fick träffa honom, men nu när du säger det så minns jag att det bara var jag. Jag är inte riktigt lika hängiven längre, men jag gillar fortfarande att titta på när de roddar av scenen. Den här gången var det egentligen min vän som fick låtlistan, hon ville ha ett plektrum så hon var missnöjd med att få listan och gav den till mig. ;) Fast som sagt, jag lägger inte så mycket vikt vid det där längre så jag sparade den inte. Det var bara roligt att återuppleva det!



Det stämmer att jag också har familj, en son på 1,5 år. Råkar du ha instagram så finns jag där som "Paeony" och lägger upp spontana mobilbilder. :)

2012-07-25 @ 12:47:23
Postat av: Camilla

Kul! Då ses vi på instagram. :)

2012-07-27 @ 01:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0