Dömt att misslyckas!

men efter ett tag gick det bättre....

Vooolaaare!

Tyvärr blev det inget besök till Sjunnen igår pga den där trista förkylningen som alla tycks ha nu. Istället var vi hemma och fotade lite. 

Hipp hipp hurra!

Idag är det den här lilla bönans tvåmånadersdag. Det firar vi med att åka till Kian som bjuder på smarriga våfflor. Vilken härlig dag. :)

Sköna dagar!

Ja sköna lata dagar har vi här i Pauli. Vi fördriver dagarna med mys, upptäcka det roliga med babygym och med promenader. Här är vi ute och går och svampen från Japan är med på en tur. Det är Chéries bästis det. Saknar inte det minsta att gå till jobbet. Saknar inte det minsta att behöva gå upp 04.45. Här går vi inte ur sängen förän 11.00. Kanske inte så konstigt att dagarna bara försvinner! Jag hade tänkt mig att jag skulle vara tvungen att gå upp tidigt när man fick barn och jag hade faktiskt sett fram emot tidiga mornar med morgonpasset i P3. Det hinner kanske ändra sig, tills dess sover vi ut på mornarna och har sköna lata dagar tillsammans.

:)

Första fotot på ett efterlängtat litet leende. Bra mycket bättre dag än gårdagen alltså.
...och så lite syskonkärlek på det.

Anche oggi ti amo!

Vi tog en härlig promenad i solen idag. Chérie tyckte det var härligt tills hon skulle ur vagnen och fotograferas. Efter det åkte vi en sväng in till stan och gick i affärer. Hon var så snäll i bilen på både dit och hemvägen men när en snäll mor ska gå och hitta kläder till sin Chérie är hon inte alls lika nöjd. På kvällen var det premiär för ett bastubad. Det var inte alls så njutbart för henne som jag hade trott. Eller var det kanske läskigt att när man nästan slumrar till plötsligt hamna i en balja vatten, i ett varmt konstigt rum. Inte mammas dag idag. Kanske imorgon.

Fotodag!

Här blir inte många inlägg skrivna. Vi har väl haft lite att stå i och sedan går dagarna så snabbt så jag hinner knappt med att tänka på att ta fram kameran. Denna dagen har vi iallafall tillbringat i Tenhult. Lilla Chérie fick följa med mig när jag skulle fotografera ett brudpar. Lite otur med vädret hade vi men då fick vi nytta av mitt bröllopsparaply som jag nyligen införskaffat. Tror att vi fick många fina bilder. Chérie var jättesnäll hela dagen och sov mest. Om några år får hon följa med som fotoassistent. Tack kära mamma för all hjälp idag, glad att du var med. Bilder kommer synas inom kort på milka.fotosidan.se. Ska försöka att inte dröja allt för länge med inlägg här. Lillan växer ju så det knakar.

Besök hos gammelmommo!

Min fina mommo som har uppfostrat tolv egna barn. I den famnen kunde lillan känna sig väldigt trygg.

RSS 2.0