Till Chérie!

Chérie!
Just när jag skulle börja skriva vaknade du förstås upp efter din middagslur. Alltid denna fina tajming.
Så nu sitter du i mitt knä och äter knäckebröd och nyponsoppa. Det håller dig lugn för stunden.
Idag är du hela två år gammal. Tiden springer iväg vet du. 
Du har precis genomgått en ganska jobbig tvåårstrotts. Men det märks tydligt att vi är på väg ur den för vi blir inte alls lika mycket bitna eller nypta längre. Det är skönt för Ami också som tyvärr fått stå ut med en del från sin syster. När du varit arg på mamma och pappa och Ami råkat vara för nära så är det ofta hon som blivit nypt. Men Ami ger ofta igen och drar dig i håret. 
Samtidigt med all denna trotts har du också lärt dig att prata väldigt mycket de senaste veckorna.
Du pratar treordsmeningar och härmar efter vad vi säger hela tiden. 
Du kan räkna till tio och du gillar verkligen att sjunga. Bä bä vita lamm kan du bäst. När mamma spelar Lille katt på piano sjunger du högt.
Du är väldigt givmild. Nu sitter du och matar pappa med nyponsoppa.
Hur goda saker du än äter, om du så har väldigt lite glass kvar i skålen så bjuder du gärna bort en stor sked.
Hoppas att det håller i sig. 
Du tycker väldigt mycket om din syster och säger till när hon är ledsen. Du är dock väldigt hårdhänt men som tur är så är Ami hård som stål och börjar sällan gråta. Även om hela du kan vara över henne ibland. 
Du är en otroligt charmig och snäll tvååring och det kommer att bli så spännande att se vad det kommer att bli av med dig. Till dess för vi har inte bråttom med att bli stora här, får du göra allt det där du gillar mest. Hälsa på mormor, morfar,farmor och farfar. Se på Mumin, Kicki och Ice age. Hjälpa mamma och pappa i trädgården och förstås bada, helst i sjön. Det älskar du. 
Och glöm för allt i världen inte att ge din mamma en puss ibland för då slutar mitt hjärta slå för en stund och jag vet inget som slår den känslan. 
Du vet att vi älskar dig! 
/mamma
 
 

Chérie två år!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amelié 8 månader!

 
 

RSS 2.0