Nyinflyttade!

Efter en låååång dag sitter vi nu hopkurade i soffan i vårat nya hem. Med en gnutta Asti och How I met your mother i dvdn känns det himla bra. Tack till våra familjer som hjälpt till så mycket idag. Ni är bäst!

Åtta månader!

Åtta månaders liten tjej idag. Det känns som det händer en hel del nu. Hon har blivit väldigt rörlig och börjat snacka bebisspråk ordentligt. Dai dai dai! Ibland låter det som om hon säger titta men vem vet. Hon är en glad liten tjej och något som får henne att skina upp ordentligt är mormor, family guy och Johannes på Unicefreklamen. Idag tar vi med oss våran snucka på ettårsgallej. Stort grattis till kusin Elin. ♥

***

Det blir inte mycket skrivet här. Vi har rätt mycket att tänka på och mycket att förbereda inför flytten. Det är inte långt kvar i alla fall och snart slipper vi trängas i den här lägenheten. Jag ser verkligen fram emot att få inreda i det nya hemmet. Hitta tapeter, golv och nya möbler har jag verkligen längtat efter. Men efter några veckors intensivt letande på internet efter inspiration börjar jag bli helt snurrig av det. Nu är det snart på allvar och vi kommer att ha mångder att göra framöver. Men kul blir det.

Nu är det vår!


Morgonmys!


Fotosidan!

http://www.dayofjoy.se/
Bara en liten påminnelse om min andra sida. Ibland händer det att den uppdateras nämligen. Gå gärna in och kika. Min söta kusin Julia har fått stå modell.

Det börjar äntligen röra på sig!


RSS 2.0