Nio månader!


Gungeligung!

Sista gungningen innan gungställningen revs. Äntligen är den borta. Nu ska vi ha lite krydd och bärplantering där istället.
 

Mitt i mellan regn och hagel....

hann vi i alla fall med en sväng ut i solen.

Händer grejer!

Här börjar det hända grejer både med renoveringen och med gumman! Chérie är nog inne i en riktig utvecklingsfas då hon börjat klappa händerna, ställa sig upp i spjälsängen och uttala ord som pappa, mamma och titta. Nu hoppas jag på att jag ska få fram min kamera lite mer då det bara blir bilder med mobilen. Vi ska försöka oss på att gå ut bland vitsipporna idag och ta lite vårbilder. Ciao!

 


Sjukstuga!

Efter att ha varit lite snorig ett par dagar fick Chérie inatt feber för första gången. Skönt att det har hållt sig borta ända tills nu i alla fall. Men det var ändå läskigt så här första gången med en kokhet gumma som man inte riktigt vet hur man ska hjälpa. Lite Alvedon gjorde susen i alla fall. Nu på dagen är hon lite piggare och det är härligt när hon skiner upp med ett leende. Hoppas nu febern håller sig undan inatt.

 


***

Idag började dagen sådär lugnt och mysigt som det brukar göra. För med lite film på iphonen kan man ligga och dra sig ett bra tag. Väl uppe började det värka rejält i Italienhjärtat, som det ofta gör när det är alldeles för länge sedan man var där. Då var det dags att hissa flaggan tyckte vi. Det ska synas vilka som bor här. Dagens höjdpunkt var ändå besöket från Kian och hans familj. Suz, den pysslaren hade med sig lite påskpyssel till barnen. Himla söta
små kycklingar blev det allt av små Chérie händer. Jag är själv ingen pysslare men det får jag bannemig se till att bli. Det är mysigt ju. :)

 


RSS 2.0