Vår Nyårsafton!

Vi fick alltså besök utav kusin Elin med mor och far idag. Elin har de mest otroliga ögonen jag har sett. Bilderna är inte ett smack redigerade, hon har bara så underbara ögon. En fotografs dröm vill jag säga. Efter en liten macka här nere i byn gick vi upp till Ronny och Rose-Marie och åt lite till. Nu är vi hemma igen för att fira in det nya året i stillhet för Niccos skull. Gott nytt!

Gott nytt år!

Årets sista dag bjuder på härligt vintrigt väder. Då måste hela familjen ut på tur. Efter en sådan här mysig morgon är det dags att städa och förbereda för kvällen. För snart kommer Cilla, Walle och sötaste Elin hit. :)

Fem månader!

Sitter med sin present hon fick utav Kian idag. Den kommer nog bli mycket omtyckt. Tack för den! :)

och så kom Tina!

Det är så roligt för bara under ett halvår har jag träffat Tina tre gånger. Innan dess hade vi nog sett varandra en gång på nio år. Om jag inte räknar galet. Tack för du kom och tack för superfina presenter. Nästa gång måste jag komma till dig!

Äntligen....

kunde vi träffas alla fyra samtidigt. Jag vet inte när det hände senast. Tack för ni kom förbi på en kopp kaffe, hoppas det inte dröjer så länge tills nästa gång. Men Lollo dig hoppas jag se redan på onsdag igen! :) Kram på er!

Vår Jul!


Julklapparna!

Julklapparna är öppna. Varför vänta liksom? Fina elefanten är ifrån mormor och morfar till Chérie. Jag fick ett himla fint fodral till telefonen av Royan. Han är inte dålig med klapparna den där Royan. Fick ockskå en efterlängtad I Anneli dvd. :)
Jag är så oerhört nöjd med min julklapp som jag gav till Chérie och Royan. Det kommer att bli en härlig kväll vill jag lova. Då blir det på med de söta hörselskydden igen.
Fler julklappar blir det till Chérie ikväll hemma hos mormor och morfar. Ännu fler väntas imån då vi ska upp till Ronny och Rosa på julmiddag.

Uppesittarkväll!

Granen är klädd, paket inslagna och kålrotsskinkan är kokt. Det blir en fin jul trots att det är grönt ute och nästan sju grader varmt nu mitt på natten. Nu lite tv och glögg innan säng, får väl se om vi tar oss upp redan klockan åtta imån morgon som vi sagt. God natt och God Jul!

***


Dan före dan!

Det blev en riktig mysmorgon och till frukosten fick Chérie sin första gitarrlektion.


Mina fina!


Vinterpromenad!


Julkort!

Vi i denna familj har aldrig varit några höjdare på att skicka julkort. Men sen kom Chérie och då blev det hela mycket roligare. Och så gjorde vi till och med våra egna julkort. Två olika dessutom. :) Inte illa!

Sötaste lilla pepparkakan!


Fina vänner på middag!



En annorlunda dag!

Man ska inte ta livet för givet. Man behöver bara komma tillräckligt nära tragedin för att förstå. Jag tror jag förstår till viss del. Men ändå långt, väldigt långt ifrån vad de som står närmast den drabbade gör.
Det får iallafall mig att vilja gripa tag i allt liv som finns, hålla i ett stenhårt grepp och aldrig släppa taget om ett endaste levandes liv till. Men det går ju inte och rätt som det är så kan det vara mig en stor tragedi drabbar, eller mina närmaste. Det får mig att hålla Chérie i ett hårdare grepp när jag går med henne. Det får mig att oroa mig för vad jag gör i sömnen när hon ligger bredvid mig. Det får mig att oroa mig för hennes framtid. Det får mig också att vilja ha Joakim och Akiko närmare mig, det får mig att vilka träffa mina vänner oftare. Det får mig att vilja ha Roy hemma istället för att han ska vara på jobbet i natt. Jag är rädd och orolig för allt som kan hända. När som helst! Men jag är väldigt tacksam att jag har mina föräldrar så nära!  ❤

En vanlig dag!

Idag fick vi hålla oss hemma trotts att vi hade lite planerat för kvällen. Lite tråkigt men blixthalka är inget jag vill vara ute och köra i om det inte är nödvändigt. Istället har jag fått leka loss ordentligt med min nya telefon och kameran i den. Min iphone3 som jag haft i över tre år var dags att bytas bort. Så nu när alla andra har lekt färdigt med hipstamatic är det äntligen min tur. Lite så här på efterkälken.

Starstruck*


Här ska fotas julbilder...

...på små tomtenissar, pepparkaksgummor och söta tärnor. Hon kommer få stå ut med mycket denna månad. Hon kanske tackar mig senare.

Hos Finaste Morfar!


Tycker om den här bilden så mycket just för att Chérie håller sin hand på sin morfar. Såå fint! :)

***



RSS 2.0